Intussen enkele maanden verder

We zijn inmiddels 5 maanden onderweg en komen stilaan op onze pootjes terecht. Winkel en taverne doen het behoorlijk maar er is nog groeimarge, nu en dan vullen een extra opdracht of bestelling  de dagverkopen aan. Van juni starten we met een nieuw ‘bloemlijn’, met name van de molen van L’escaille. Deze molen, gesitueerd in Rhisnes (boven Namen),  maalt op steen en gebruikt granen van Belgische (Ardense) oorsprong, zowel traditioneel geteeld als van bioteelt. We zijn trots om met bloem van bij ons te kunnen bakken , bloem die overigens artisanaal wordt gemalen. Voordeel van malen op steen: de bloem wordt niet verhit, de tarwekiemen worden behouden (smaak !) en er zijn geen toevoegingen van additieven. We kunnen dus starten van pure bloem. De eerste experimentele broden liggen binnenkort in de winkel. Maar U kan zelf ook de bloem aankomen in de winkel in verpakkingen van 2 kg.  Tot binnenkort.